Δροσερό γιαουρτόγλυκο με κομπόστα ροδάκινο

ΔΡΟΣΕΡΟ  ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ  ΜΕ ΚΟΜΠΟΣΤΑ  ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Υλικά

800 γρ. γιαούρτι  στραγγιστό

1 κομπόστα ροδάκινο

2  φακέλους  ζελέ  ροδάκινο ή βερίκοκο

2  ποτήρια νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Σουρώνουμε την κομπόστα και κρατάμε τον χυμό της.
  • Ψιλοκόβουμε την κομπόστα μέσα στο γιαούρτι.
  • Σε άλλο σκεύος ρίχνουμε το περιεχόμενο των 2 φακέλων του ζελέ και 2 ποτήρια νερό βραστό. Ανακατεύουμε καλά, ώστε να λιώσει εντελώς η ζάχαρη του ζελέ. Συμπληρώνουμε το υγρό, προσθέτοντας μόνο τον χυμό της κομπόστας.
  • Ενώνουμε τα δύο μείγματα και διαλύουμε πολύ καλά με το χέρι μας το γιαούρτι.
  • Τοποθετούμε σε αντικολλητική φόρμα ή σε ένα απλό σκεύος και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.

Είναι μια δροσερή και ἐλαφριά απόλαυση!

Καλή επιτυχία

Φανή

Σχόλια:

Αφήστε μια απάντηση

Ένα κάθε μέρα

21 Σεπτεμβρίου 2023

Καλοί τρόποι στο τραπέζι

Μην απλώνετε τα χέρια σας και μην ακουμπάτε τους αγκώνες σας, αλλά μόνο το μισό των χεριών σας. Μη χειρονομείτε με τα μαχαιροπίρουνα και μην τα χτυπάτε στο πιάτο, καθώς τρώτε.

Γίνε και εσύ συνδρομητής !

Πρόσφατες αναρτήσεις

Το συναξάρι της ημέρας

Φιλικές Ιστοσελίδες