Δροσερό γιαουρτόγλυκο με κομπόστα ροδάκινο

ΔΡΟΣΕΡΟ  ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ  ΜΕ ΚΟΜΠΟΣΤΑ  ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Υλικά

800 γρ. γιαούρτι  στραγγιστό

1 κομπόστα ροδάκινο

2  φακέλους  ζελέ  ροδάκινο ή βερίκοκο

2  ποτήρια νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Σουρώνουμε την κομπόστα και κρατάμε τον χυμό της.
  • Ψιλοκόβουμε την κομπόστα μέσα στο γιαούρτι.
  • Σε άλλο σκεύος ρίχνουμε το περιεχόμενο των 2 φακέλων του ζελέ και 2 ποτήρια νερό βραστό. Ανακατεύουμε καλά, ώστε να λιώσει εντελώς η ζάχαρη του ζελέ. Συμπληρώνουμε το υγρό, προσθέτοντας μόνο τον χυμό της κομπόστας.
  • Ενώνουμε τα δύο μείγματα και διαλύουμε πολύ καλά με το χέρι μας το γιαούρτι.
  • Τοποθετούμε σε αντικολλητική φόρμα ή σε ένα απλό σκεύος και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.

Είναι μια δροσερή και ἐλαφριά απόλαυση!

Καλή επιτυχία

Φανή

Σχόλια:

Αφήστε μια απάντηση

Ένα κάθε μέρα

24 Μαρτίου 2023

Κατάληψη τη Καλαμάτας από τους Επαναστατημένους Έλληνες

«Πατρίς, να μακαρίζεις γενικώς όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν διά σένα να σ’ αναστήσουνε, να ξαναειπωθείς άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβησμένη από τον κατάλογο των εθνών...»

Στρατηγός Μακρυγιάννης

Γίνε και εσύ συνδρομητής !

Πρόσφατες αναρτήσεις

Το συναξάρι της ημέρας

Φιλικές Ιστοσελίδες