Δροσερό γιαουρτόγλυκο με κομπόστα ροδάκινο

ΔΡΟΣΕΡΟ  ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ  ΜΕ ΚΟΜΠΟΣΤΑ  ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Υλικά

800 γρ. γιαούρτι  στραγγιστό

1 κομπόστα ροδάκινο

2  φακέλους  ζελέ  ροδάκινο ή βερίκοκο

2  ποτήρια νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Σουρώνουμε την κομπόστα και κρατάμε τον χυμό της.
  • Ψιλοκόβουμε την κομπόστα μέσα στο γιαούρτι.
  • Σε άλλο σκεύος ρίχνουμε το περιεχόμενο των 2 φακέλων του ζελέ και 2 ποτήρια νερό βραστό. Ανακατεύουμε καλά, ώστε να λιώσει εντελώς η ζάχαρη του ζελέ. Συμπληρώνουμε το υγρό, προσθέτοντας μόνο τον χυμό της κομπόστας.
  • Ενώνουμε τα δύο μείγματα και διαλύουμε πολύ καλά με το χέρι μας το γιαούρτι.
  • Τοποθετούμε σε αντικολλητική φόρμα ή σε ένα απλό σκεύος και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.

Είναι μια δροσερή και ἐλαφριά απόλαυση!

Καλή επιτυχία

Φανή

Μοιραστείτε το άρθρο:
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Σχόλια:

Αφήστε μια απάντηση

Ένα κάθε μέρα

22 Ιανουαρίου 2022

Ευγνωμοσύνη

«Χάριν λαβών μέμνησο καί δούς ἐπιλαθοῦ»/ Αν δεχθείς μία χάρη, να τη θυμάσαι∙ και αν εσύ τη δώσεις, ξέχασέ την.

(Μένανδρος, αρχαίος Έλληνας ποιητής)

Χαρούμενη συντροφιά - Παιδικό ένθετο του ΠτΝ – Ιαν. 2021- Ξεφύλλισέ το!

Γίνε και εσύ συνδρομητής !

Πρόσφατες αναρτήσεις

Το συναξάρι της ημέρας

Φιλικές Ιστοσελίδες