Υλικά (για 25 μερίδες)
- 1 λίτρο κρέμα γάλακτος
- 2 κουτιά μπισκότα απλά (πτι-μπερ)
- 2 πακέτα κρέμα καραμελέ
- 4 κουτιά μικρά σοκολατάκια Maltezers
- 1 κουτί Morfat βανίλια
Εκτέλεση
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το Morfat στο μίξερ.
- Προσθέτουμε τις κρέμες καραμελέ (χωρίς το σιρόπι) και τα χτυπάμε όλα μαζί, μέχρι να σταθούν.
- Σπάζουμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και κόβουμε τα 3 κουτιά Maltezers.
- Τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Διακοσμούμε την κρέμα από πάνω με το ένα κουτί Maltezers που απέμεινε.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δεν γίνεται σφικτή η κρέμα γάλακτος; Βάζουμε το μπολάκι με την κρέμα σ’ ένα μεγαλύτερο μπολ με παγάκια και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Καλή επιτυχία!
Περιοδικό «Πρός τή ΝΙΚΗ», Δεκέμβριος 2019