Κρέμα με Maltezers

Υλικά (για 25 μερίδες)

  • 1 λίτρο κρέμα γάλακτος
  • 2 κουτιά μπισκότα απλά (πτι-μπερ)
  • 2 πακέτα κρέμα καραμελέ
  • 4 κουτιά μικρά σοκολατάκια Maltezers
  • 1 κουτί Morfat βανίλια

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το Morfat στο μίξερ.
  2. Προσθέτουμε τις κρέμες καραμελέ (χωρίς το σιρόπι) και τα χτυπάμε όλα μαζί, μέχρι να σταθούν.
  3. Σπάζουμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και κόβουμε τα 3 κουτιά Maltezers.
  4. Τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  5. Διακοσμούμε την κρέμα από πάνω με το ένα κουτί Maltezers που απέμεινε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Δεν γίνεται  σφικτή η κρέμα γάλακτος; Βάζουμε το μπολάκι με την κρέμα σ’ ένα μεγαλύτερο μπολ με παγάκια και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Καλή επιτυχία!

 Περιοδικό «Πρός τή ΝΙΚΗ», Δεκέμβριος 2019

Μοιραστείτε το άρθρο:
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Σχόλια:

Αφήστε μια απάντηση

Ένα κάθε μέρα

22 Ιανουαρίου 2021

«Πρόσεχε σεαυτῷ»

«Πρόσεχε σεαυτῷ, ἵνα δυνατός ᾖς διακρίνειν τό βλάπτον ἀπό τοῦ σῴζοντος». / Πρόσεχε την ψυχή σου, για να γίνεις ικανός να διακρίνεις το βλαβερό από το ωφέλιμο.

(Μέγας Βασίλειος, «Πρόσεχε σεαυτῷ», 2, ΕΠΕ 6, 220)

Γίνε και εσύ συνδρομητής !

Πρόσφατες αναρτήσεις

Το συναξάρι της ημέρας

Φιλικές Ιστοσελίδες